سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۱:۳۵

اخبار

چه نکاتی را در سفرهای تابستانی رعایت کنیم

برای پیشگیری از سوانح رانندگی در زمانی که مضطرب و خسته‌ هستید رانندگی نکنید و اگر خواب‌آلوده هستید خودروی خود را در محل مناسبی نگه دارید و استراحت کنید.

با آغاز فصل تابستان ، دور جدیدی از سفرها مخصوصا سفرهای ایراگردی آغاز می‌شود، اما باید توجه کرد که گرمای هوا در این فصل می‌تواند مشکلاتی را برای سلامتی مسافران بویژ بیماران به دنبال داشته باشد. بنابراین بهتر است چند نکته ساده بهداشتی را رعایت کنیم تا خاطرات شادی را از سفر برای خود و عزیزان مان بسازیم.

 

قبل از شروع سفر، برنامه مسافرت‌ را تنظیم کنید و در این برنامه مدت زمان مسافرت، مسیر دقیق و توقف‌گاه‌های بین راه را مشخص کنید.

بهتر است از وضعیت هوای مقصد و مسیر سفر نیز اطلاع کافی داشته باشید و مراکز امدادرسانی را در طول مسیر شناسایی کنید.  همچنین در صورت سفر به کشورهای دیگر، از وضعیت بهداشتی و غذایی آنجا اطلاعات کافی کسب کرده و در صورت نیاز واکسن بزنید.  

پیش از ترک منزل یکبار دیگر وسایل مورد نیاز در طول سفر را بازبینی کنید و اگر با وسیله نقلیه شخصی مسافرت می‌کنید، آن را از لحاظ فنی کاملا بررسی کنید و نقایص احتمالی را برطرف کنید.

برای پیشگیری از سوانح رانندگی، در زمانی که مضطرب، ناراحت و خسته‌اید، رانندگی نکنید و اگر خواب‌آلوده هستید، خودروی خود را در محل مناسبی نگه دارید و استراحت کنید.

 خبر

در هنگام بروز حادثه، آرامش خود را حفظ کنید، چون اگر با عجله و شتاب تصمیم بگیرید، مشکلات را بیشتر خواهید کرد. تا حد امکان در صورت نیاز به توقف، از توقفگاه‌های تعبیه شده در طی مسیر  استفاده کرده و در توقف‌های اضطراری نیز موارد ایمنی لازم را رعایت کنید. همچنین دقت کنید افرادی که دارای شرایط خاصی هستند، باید در طول سفرشان از دستورهای ویژهای پیروی کنند. مثلاً سفرهای هوایی برای زنان باردار در اواخر بارداری ممنوع است. همچنین افراد مبتلا به نارسایی قلبی و یا لخته شدن خون باید پرواز کوتاهی داشته باشند و از نشستن طولانی مدت خودداری کنند.  بیماران مبتلا به آسم و یا سایر بیماری‌های ریوی نیز باید اقامت خود را در شهرهای آلوده و یا مرتفع محدود کنند. در هر صورت، اگر شرایط جسمی و روحی خاصی دارید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتما درباره نحوه مسافرت با پزشک خود مشورت کنید.  

همیشه توجه داشته باشید که کودکان نسبت به تغییر شرایط محیط حساس‌تر هستند، بنابراین نسبت به کودکان در طول سفر توجه بیشتری داشته باشید و دست‌های خود و کودکان را  مرتبا با آب و صابون بشویید. در عین حال آب و غذای کافی به همراه داشته باشید و تا جای ممکن در طول مسافرت، غذا را برای مصرف یک وعده غذایی تهیه کنید. در هر صورت باقی مانده غذا را در ظرف سربسته و  در مکان سرد نگهداری کنید و قبل از مصرف غذای باقیمانده آن را به مدت کافی حرارت دهید. 

اگر مجبور به صرف غذا در اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌های بین راه هستید، از تهیه بهداشتی غذاها مطمئن شوید در غیر این صورت از مصرف غذا در اماکن غیربهداشتی خودداری کنید.

 

چند جمله رایج از زبان محلی را یاد بگیرید
گفتن ممنونم، لطفا یا متاسفم به زبان محلی می تواند خیلی با ارزش باشد.

- از مدارک مهم خود کپی تهیه کنید

- از افراد محلی کمک بگیرید
همیشه از افراد محلی برای بهترین رستوران­ ها، بهترین کافی­ شاپ ها و بهترین نقاط برای تماشای غروب سوال کنید.

 خبر

- از ضدآفتاب استفاده کنید
شاید این کاری باشد که هر روز انجام می ­دهید، اما هنگامی که سفر می کنیداهمیت این کار خیلی بیشتر می ­شود.

- ذهن تان را باز نگه دارید
سنت های دیگر را قضاوت نکنید. شما توریست هستید. مودب باشید.

- وسایل شخصیتان را چند قسمت کنید
این کار باعث می­ شود اگر یکی از چمدان ­های شما گم شد، باز هم لباس و وسایل شخصی داشته باشید.

- برای لباسی که قرار است بپوشید برنامه ریزی کنید
اگر همیشه وسایلتان را در دقیقه آخر جمع می­ کنید یا همیشه با لباس های مشکی و ساده سفر می کنید، وقتی به عکس های خود نگاه کنید آرزو می کنید که کاش با دقت تر لباس هایتان را جمع کرده بودید.

- یکی از افراد خانواده تان را از برنامه سفرتان مطلع کنید
وقتی به تنهایی سفر می کنید این کاری بسیار ضروری و مهم است، اما بدون توجه به تعداد همسفران تان باز هم می تواند ایده خوبی باشد.

- از لحظه های برنامه ریزی نشده در سفرتان لذت ببرید

این لحظه ها همیشه بهترین خاطرات را می­ سازند.

 خبر

 

 

منابع :

  -روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

  -سایت بیتوته

۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۷:۱۷
تعداد بازدید : ۸۹۵

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید